Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
08-208 550

Tgoma

Upptäck

tgoma® förvandlar din Springfree Trampoline till den första digitala & interaktiva spelsystemet. Med Sensorer på studsmattan som ansluts trådlöst via Bluetooth till surfplattan . Du använder din kropp som en styrenhet, sensorer spårar dina rörelser och skapar en interaktiv upplevelse. Med olika spel & program som både tränar kroppen och hjärnan kommer tgoma uppmuntra hela familjer att vara aktiva utomhus.

Hoppa med oss

tgoma ger möjlighet för hoppare att följa sina hopp och hur många kalorier man gjort av med. Upptäck hur aktiva andra tgoma användare är jorden runt!

Global hoppräknare:

Varför familjer älskar tgoma

Spel & Program

Hemligheten för att vara aktiv är att göra det roligt! Pröva att spela Fruitants eller Alien Stomp utan att le… omöjligt! Vår samling av högenergispel kommer att aktivera din familj utomhus i timmar!

NASAS forskare kom fram till att 10 minuter av aktiv hoppning motsvarar en löptur på 30 minuter! tgomaFit skapades av trampolin tränare i världsklass och blir din personlig tränare som kommer ge dig den ultimata träningsprogrammet i din egen trädgård.

tgoma gör lärande till något roligt! Studier visar att fysisk aktivitet hos barn hjälper hjärnans utveckling genom att förbättra minnet och koncentrationsförmågan. Därför skapade vi undervisande spel - för att få barn att röra och lära sig på sammagång!

tgoma har spel och program för alla, som högenergi spel, utbildande spel som ger träning för både kropp och hjärna samt träningsprogram för både vuxna och barn!

 • Pop

  Pop will keep you active for hours! It’s so much fun you’ll want to pop ‘til you drop! Jump on balloons to pop them. Pop the friendly blimps and use their payloads for popping extra balloons, but make sure you don’t pop the pirate blimp – you’ll lose points if you do!

  Suitable for all jumpers.

 • Stickers

  Stickers en gratis spel-app för yngre hoppare. Hoppa runt på studsmattan för att skapa färgglada klistermärken på skärmen. Ljudeffekter och fantasin gör det till en spännande app för dom yngre, klistermärken får dom att hoppa av glädje.

  Passar yngre hoppare

  Stickers
 • Whatzat?

  Hoppa för att avslöja en rytande dinosaurie, en djur på en bondgård, ett fordon, eller en söt kattunge. Bilder och ljud kommer ge många timmars underhållning för yngre hoppare. Uppmuntra till kreativitet genom att uppfinna nya sätt att spela ... "Gör Anka-Ko-Anka", eller "Samla alla dinosaurier"

  Perfekt för yngre hoppare

 • Repeat Street

  Lärande är kul när du hoppar! Hoppa nerför Repeat Street med kaninen som han uppmuntrar barnen att räkna, alfabet, färger och former. Om barnet slutar hoppa stannar kaninen och väntar på att fortsätta. Repeat Street skapades för barn i förskoleåldern som ett roligt sätt att utnyttja kraften i upprepande för inlärning.

  Passar yngre hoppare

 • Math Hopper

  Math Hopper är en perfekt introduktion till matematik, med 10 nivåer som sträcker sig från att räkna, addition och subtraktion, multiplikation. Rörelse låser upp hjärnan och Math Hopper är träningslärande på sitt allra bästa!

  Passar för unga hoppare

 • Ditto

  Älskar du memory spel? Dito! Detta är tgoma version av det klassiska kortmemory spelet. Blocken vänder sig när du hoppar på dem och avslöjar en av hundratals bilder att para ihop. Memorera där paren är, och du är på väg mot en högsta poäng. Få hjärnans synapser att gå på högvarv med ett memory spel, som hela familjen kommer att älska.

  Perfekt för barn och ungdomar!

 • Ambit

  Du kommer att bli förvånad över hur engagerande Ambit är. Föreställ dig det klassiska Pong spelet, i en cirkel på en trampolin. Hoppa för att rotera paddeln att stoppa bollen från att lämna spelsområdet . Låter enkelt? Det är det, tills bollen rör sig snabbare! Enkelt litet spel som är mycket beroendeframkallande. Ambit ger många timmars underhållning för alla åldrar.

  Passar alla åldrar

 • Alien Stomp

  Tjugo nivåer av alien-stomp! Var snabb, dessa aliens kommer försvinna lika snabbt som de visas. Stampa dig ett nytt rekord, men har du slagit en spelare på andra sidan jordklotet ? Kontrollera den globala resultattavlan för att se hur du ligger till!

  Passar alla åldrar

 • Fruitants

  Med skenande hallon, griniga druvor och galna meloner ... se till att du juicar dem innan de juicar dig! Hur långt kommer du att komma i detta galna frukt spel? Du kommer att bli engagerad i timmar.

  Passar alla åldrar.

 • tgomaFit

  Motionionera tillsammans med en professionell trampolin tränare, och se dina kalorier försvinna i realtid. Välj från 26 olika trampolin övningar, eller välj ett förinställt träningsprogram (Core Workout, Aerobic Fit, etc). Glömma gym, allt du behöver finns i på din tomt.

  Passar Vuxna och ungdommar.

 • Free Bounce

  Denna app visar användarna sina personliga hoppdata i realtid. Dom roliga fotspåren på displayen hoppar på mattan samtidigt trackern visar hur många hopp, brända kalorier, den totala höjden hoppade liksom den tid som du har hoppat. Använd dessa data för att skapa utmaningar till resten av familjen!

  Idealisk för äldre barn, men även kul för dom yngre.

 • 2048

  Motion för både kroppen och hjärnan! Bumpa ihop plattor tillsammans för att fördubbla dem ... fortsätt att hoppa och kombinera brickor, ända fram till 2048. Denna klassiska spelet är ännu bättre på en studsmatta!

  Idealisk för yngre hoppare och vuxna, även en bra utmaning för dom yngre!

 • Slither

  Slither your way through this super new game. Munch fruit to grow your snake and earn points. Smash into other snakes and turn them into fruit for even more points...but watch out for rocks! This game will really test your jumping skills.

  Suitable for all Jumpers

Tillgängligt på
App Store och Google Play
Spelen & programmen är på engelska

Funktioner

tgoma handlar inte bara om att spela spel. Det är en plattform som gör det möjligt att följa sin aktivitet, sätta upp mål, delta i evenemang, förhandsgranska spel och mycket mer. Bläddra igenom funktionerna nedan för att ta reda på mer.

Scrolla för att se mer

? klicka för att stänga

Empty
Owl Image

JumpFit

Tillgång till din personliga hoppstatestik och sätta upp mål!


Enkel navigation för alla åldrar!

Nyheter & Event

Håll dig uppdaterad med månatliga event och utmaningar!


Store

Kolla ofta för de senaste spelen och apparna!

Owl Image

Aktivitet Statestik

Följ din utveckling! Se totalt antal hopp, tid du hoppat, antal brända kalorier och total hopphöjd!

Grafer

Håll reda på alla dina aktiviteter! Detta är ett kraftfullt verktyg för att hantera din personliga aktivitet på studsmattan .

Owl Image

Sätt upp personliga mål!

Bränn 1000 kalorier? Hoppa 500 gånger? Hoppa i 10 minuter? Ett bra sätt att använda tgoma som incitament för att aktivera barnen.

Se mål historik

Klarade mål arkiveras så att du kan följa din utveckling och sätta upp nya mål!

Owl Image

Tävla globalt!

Tävla mot andra hoppare runt om i världen i olika event och utmaningar. Kan du bli bäst i världen?

Ledartavla

Se hur du ligger till mot andra hoppare runt om i världen! Vinn din ära i den globala ledartavlan.

Owl Image

Spel och App butik

Nya spel och program läggs upp regelbundet i tgomabutiken. Kontrollera här ofta för att se till att du har de senaste nyheterna!

Så här fungerar det

1

Sensorteknologi

tgoma spelsystemet använder sensorer som är installerade på mattan på din Springfree trampoline och ansluts trådlöst via Bluetooth till surfplattan .

2

tgoma App

Ladda ner tgoma appen och låt det roliga börja - Smart studsmatta!

3

Börja hoppa

Du använder din kropp som kontroll, sensorerna i mattan registrerar spelarnas hopp och rörelser, det skapar en interaktiv upplevelse! Hitta ditt favorit tgoma spel och börja hoppa!

Gå utomhus och var aktiv

Smarta aktiva familjer

Vi vet att föräldrar vill hitta sätt att uppmuntra sina barn att tillbringa mer tid utomhus, med aktiviteter. Springfree är den enda Smarta studsmattan som är digitalt interaktivt och uppmuntrar till säker, aktiv utelek.

Mer familjetid utomhus

tgoma spelen är utformade för att ge en rolig fysisk träning, ger hela familjen en utmaning och samtidigt ökar tiden med familjen utomhus.

Träning för både hjärnan och kroppen

tgoma har många spel för att få familjen hoppande och lärande. Pedagogiska spel är ett bra sätt att göra lärandet roligt. tgomaFit låter dig sätta och spåra personliga träningsmål.Hoppa dig in i en hälsosammare livsstil!

Prisvinnande

Produkt Design - Sport och livsstil
2016 Australian Good Design Award

Digital Design - Interface Design
2016 Australian Good Design Award

I media

Köp nu

Hitta din Springfree Trampoline

Se alla våra Springfree trampoliner

Har du redan en Springfree?

Beställ din tgoma idag

Har du frågor? ring oss på 08-20 85 50

Vilken sorts Studsmatta behövs?

tgoma är bara tillgängligt för nya Springfree Trampoliner. Se alla våra modeller här.

Vilken sorts surfplatta behövs?

Du behöver en egen surfplatta. tgoma kräver en surplatta med följande minst följande specifikationer:

Apple:

 • iPad 3 eller nyare (1 och 2 är inte kompatibla)
 • iPad Mini, iPad Air & iPad Pro 9.7”
 • Skärmstorlek mellan 7” och 11” (dvs, surfplattor, inte mobiler)

Android:

 • Android operativsystem 4.4 eller nyare
 • Bluetooth 4 (även känt som LE) eller nyare
 • Skärmstorlek mellan 7” och 11” (dvs, surfplattor, inte mobiler)

Om du försöker använda tgoma på någon enhet som inte uppfyller dessa specifikationer kommer tgoma inte att fungera korrekt. Obs: Windows surfplattor stöds och fungerar inte med Tgoma

Behöver jag Wifi på tomten?

En Wi-Fi-anslutning krävs för tre steg: 1) för att ladda ner tgoma appen från App Store eller Google Play 2) att ladda ner spel från tgoma Store avsnitt 3) när du startar ett spel eller app för första gången. Efter det kan användarna ta sin surfplatta till trädgården och spela tgoma utan en Wi-Fi-anslutning. Men för att du ska se de globala topplistorna och händelser, måste surfplattan ha en Wi-Fi-anslutning. Vi rekommendera att du startar tgoma där du har tillgång till Wi-Fi för att ta emot de senaste programuppdateringarna innan du placerar surfplattan i hållaren för surfplattan .

Vad är tgoma systemet?

Ditt tgoma spelsystem kommer komplett med: en styrenhet med monteringsplatta (för att fästa den till din Springfree), batterie hållare (4 x AA-batterier krävs), Sensor & amp; Kabel set, Surfplatte Hållare med Solskydd. Samt en installationsmanual . Observera: Du kommer att ha allt du behöver, med undantag för surfplattan och 4 x AA-batterier.

Hur installerar jag tgoma appen på min surfplatta?

När du har bekräftat att surfplattan uppfyller kraven besöker Google Play (om du använder en Android-surfplatta ) eller App Store (om du använder en Apple surfplatta) och sök efter "tgoma". Följ instruktionerna för att hämta och installera tgoma på surfplattan.

Vart kan jag få teknisk support?

Fär en komplett lista med frågor och svar. Klicka här.

Här är ett par vanliga frågor och svar. För vidare hjälp kontakta vårt Support Team.

visa alla frågor & svar