Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
08-208 550

KVALITET
Springfree räddar en bil och ett hus

När en bil oväntat kraschade genom deras staket, Fox familjens Springfree räddade den dagen. Våra studsmattor är byggda för att tåla en SUV. Titta på videon för att se vad som hände sedan.

Hur hållbar är en Springfree?

Vi tänkte att vi skulle visa dig. Se hur världens säkraste trampolin klarar den enda styrketest som verkligen betyder något för familjer.

Springfree familjer kan njuta i åratal

Springfree ägare förstår vikten av kvalitet för att ge år kul för deras familjer. Se vad de har att säga.

Även i de mest krävande förhållanden

Springfree är byggd som ingen annan och rigoröst testade mot de svåraste förhållandena. Detta innebär att du kan lämna det upp hela året, även i regn och snö.

Omdefinierar standarden för barns säkerhet

När Dr Keith Alexander fick reda på hur många barn som skadas på fjäderbaserade studsmattor bestämde han sig för att en förändring krävdes. Som en ingenjör och uppfinnare han visste att han kunde göra något åt det.

Kvalitetsåtagande

Kvalitet är kärnan i allt vi gör. Våra studsmattor är tillverkade i vår egen anläggning där ett team av kompetent hantverkare minutiöst inspektera och kontrollerar varje steg i processen. Detta innebär att allt från ramen till säkerhetsnätet, möter varje komponent de strängaste kraven Springfree har på kvalitet.

Styrketest