Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
08-208 550

SÄKERHET

Varför är Springfree världens säkraste studsmatta?

Vår fjäderfria patenterade design har inte bara förändrat hur trampoliner fungerar men även eliminerat dom områden som orsakar 90% av alla produktrelaterade skador som sker på studsmattor.

Hur säker är din studsmatta?

Varje år skickas mer än 105.000 barn till sjukhuset på grund av traditionella studsmattor med fjädrar - och det är bara i USA. Lär dig av en oberoende expert varför Springfree är det säkraste valet.

Oberoende säkerhetsforskning av Trampoliner - Studsmattor

Springfree har inte bara åtagit sig att bygga världens säkraste studsmatta, vi är också ledande inom utvecklingen av branschens säkerhetsnormer. Vårt team är stolta över att ha varit involverade i utvecklingen och översynen av många av dom säkerhetsnormer som nu är på plats runt om i världen.

Tyvär är de flesta säkerhetsnormer för studsmattor - trampoliner inte obligatoriska och i många länder, kan trampoliner & studsmattor som inte uppfyller någon standard fortfarande säljas. Detta lägger ansvaret på återförsäljare och köpare att göra sin egen efterforskning för att se till att studsmattan de väljer är ett säkert val.

De flesta studsmattor på marknaden är inte säkra, utan har uppenbara brister gällande säkerhet för den som använder studsmattan. Med en Springfree Trampoline kan du som förälder vara säker på att du har en Studsmatta som är konstruerad för att vara säker, utan att Studsen skulle vara sämre, tvärtom. Konstruktionen ger en studs som överträffar de flesta studsmattor för hemmabruk, och genom att vi ställer höga krav på material så kan du njuta av din Springfree i många år, året runt.

Kontrollera att studsmattan du funderar på uppfyller säkerhetsstandarder från hela världen för att se om den trampolin - studsmatta du funderar på är säker.

Springfree Trampoline inte bara uppfyller utan överträffar kraven för följande standarder:

Region Namn Beskrivning
USA ASTM F389-14 Täcker komponenter, montering och användning av konsumentstudsmattor . Avsikten är att minska de risker som är förknippade med brukande av studsmattor hemma.
USA ASTM F2225 - 013 Täcker prestanda och säkerhet för studsmattors säkerhetsnät och innefattar tillverkning och montering av komponenter, underhåll och användning.
USA ASTM F2774-09 Täcker praxis för att testa kvaliteten på mattan - hoppduken på Studsmattor / Trampoliner för konsumentbruk.
Europa EN 13219:2008 Fastställer funktionella och grundläggande säkerhetskrav för användning av gymnastiska studsmattor - Trampoliner .
Europa EN 71-14 Syftar till att minska de risker som kanske inte är uppenbara för användarna; Denna standard omfattar inte faror som borde vara uppenbara för konsumenterna.
Europa & EES CE-märkning En grundläggande produktmärkning inom främst EU men även inom EES. Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne (’i överensstämmelse med EG-direktiven’). En produkt med CE-märkning får säljas i EES-området utan ytterligare krav. Förutsättningarna för att få CE-märka en produkt är att:
 • Produkten överensstämmer med grundläggande krav på exempelvis hälsa, säkerhet, funktion, miljö
 • Föreskriven kontrollprocedur har följts
 • Australien AS4989-2006 Täcker lägsta godtagbara konstruktionsstandarder och konsumentinformationskraven . Denna standard är inte obligatoriskt och studsmattor till salu i denna region behöver inte vara kompatibla. Standarden är för närvarande föremål för översyn.

  Springfree Trampoline internationellt belönad för Design & Säkerhet

  RedDot

  RedDot Product
  Design Award 2014


  Toyology

  Toyology Outdoor
  Toy Awards 2013


  Kidspot

  2011 Kidspot
  Best Of Award, Australia


  2011 Parent

  2011 Parent Tested
  Parent Approved Winner


  NAPPA Gold Award

  2010 NAPPA Gold Award
  Children’s Products, USA


  2010 Product of the Year

  2010 Product of the Year, Canada
  2010 Product of the Year, USA


  2009 International Design Award

  2009 International Design Award  2011 Parent

  2011 Parent Tested
  Parent Approved Winner


  2009 Family Choice Award

  2009 Family Choice Award, USA


  2009 Kidspot

  2009 Kidspot
  Best Of Award, Australia


  2009 Best Award

  2009 Best Award, New Zealand