Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
08-208 550
BÄSTSÄLJARE

STOR OVAL STUDSMATTA - O92

Skickas 20180425

Vår stora ovala säkra studsmatta har en mjuk, lyhörd studs avsedd för alla familjer och för dom som har en lite smalare tomt. Vårt flexibla säkerhetsnät FlexiNet ser till att att dämpa hoppare och förhindra fall så att barnen kan ha kul och hoppa säkert!
En mjuk & lång studs anpassad för barn (och vuxna!) i alla åldrar.

Det roliga behöver inte sluta här. Köp till tgoma vår interaktiva spelplattform, så kan du ha oändligt kul med våra olika spel och programurval. Prova att klara av tjugo nivåer av att hoppa på aliens i Alien Stomp! Du måste vara snabb, dom försvinner nästan lika fort de dyker upp!

Inga fjädrar = mer utrymme för hoppning

Den aktiva hoppytan på vår 2,4 x 4.0 m ovala studsmatta är likvärdig med en 3.0 x 4.6 m oval studsmatta med fjädrar.

Springfree 10 års Garanti.
BYGGD FÖR ATT HåLLA UTE åRET RUNT - GARANTERAT

Vår 10 åriga Garanti täcker varenda centimeter av studsmattan, från ramen, mattan till säkerhetsnätet - Byggd för att hålla i minst 10 år, och användas ute året runt!

Produktspecifikation

Garanti
10 år
Certiferingar EU
CE, EN 71-14, EN 13219:2008
Certiferingar USA
ASTM F2774-09
Certiferingar USA
ASTM F2225-013
Certiferingar USA
ASTM F389-14
Certiferingar AUSTRALIEN
AS4989-2006
Form
Oval (rektangulär)
Storlek hoppduk
2.4 x 4.0 m
Hoppyta
8.5 m2
Totalt utrymme som behövs
4.4 x 6.0 m
Totalvikt (ink skyddsnät)
112.5 kg
Max strukturell belastning
500 kg
Hoppdukens höjd ovanför marken
0.9 m
FlexiNets(Skyddsnätets) höjd ovanför hoppduken
1.8 m
Total höjd
2.7 m
Modell nummer
O92

Status: I lager

16 900 kr

Skickas inom 1-3 dagar. 10 Års Garanti. Världens säkraste Studsmatta Frågor? Ring oss på 08-208 550 eller Chatta .

Egenskaper

Detaljer

SPELA På STUDSMATTAN

tgoma® omvandlar din Springfree till det första digitala & interaktiva spelsystemet. Ta spelen ut och gör dom aktiva!

SÄKRASTE STUDSMATTAN

Vår patenterade design har inte bara förändrat hur studsmattor fungerar men även eliminerat dom områden som orsakar 90% av alla produktrelaterade skador som sker på studsmattor.
Se hur vi gjort världens säkraste studsmatta.

10 åRS GARANTI

Vår studsmatta håller länge, alla delar håller extremt hög kvalitet och har noga testats för att klara våra högt ställda kvalitets krav.
Du kan använda den året runt, den håller!
Se varför Springfree är världens bästa studsmatta.

EN GRYM STUDS

Springfree Trampolin är inte bara extremt säker utan har en studs som överträffar de flesta traditionella, fjäderbaserade studsmattorna. Våra kompositstavar ger en prestanda överlägsen fjädrar och samtidigt en mjuk, lång studs som är skonsam för knän och leder.

TILLBEHÖR TILL DIN STUDSMATTA

Få ut maximalt av din Springfree Trampoline med våra unika tillbehör. Alla våra innovativa tillbehör har blivit designade med säkerhet i fokus, specifikt till din Springfree av vårt dedikerade team av ingenjörer.

Unik Patenterad Design

SÄKER STUDSMATTA

Vi har utvecklat vår unika säkra design från grunden, och du kan känna dig trygg att du eller dina barn kan hoppa säkert, då vi har lyckats göra om konstruktionen så att det inte finns några hårda ytor att skada sig på.

INGA STåLFJÄDRAR

Springfree är helt utan stålfjädrar. Istället använder vi flexibla kompositstavar som är placerade under hoppytan. Vanliga fjäderbaserade studsmattor har spiralfjädrar av metall på vilka man kan klämma och skada sig. Med en Springfree kan du känna dig säker på att du eller dina barn inte kan få några klämskador eller fastnar.

SOFTEDGE MATTA

Kanten på vår Softedge mattan är 30 gånger mer stötabsorberande än vanliga stoppade kantskydd. Kantskyddet på en vanlig fjäderbaserad studsmatta skyddar dåligt mot skador, och förlorar mycket av sin stötdämpning redan efter den första stöten. Det är även den del som har kortast livslängd på en vanlig studsmatta.

DOLD RAM

Ramen på en Springfree är väl placerad under hoppytan där du inte kan landa på den. Ramen på en vanlig fjäderbaserad studsmatta är i nivå med mattan, där den som hoppar kan landa på den, vilket kan det leda till allvarliga skador såsom frakturer, sår och skallskador.

FLEXINET SKYDDSNÄT

Med vår unika design har vi skapat ett helt flexibelt säkerhetsnät som dämpar hoppare och förhindrar fall. Vanliga fjäderbaserade studsmattors skyddsnät har ofta stolpar av stål för att stödja ett styvt nät, vilket gör att den som hoppar kan kollidera med stålstolpen och skada sig, eller glida ner på nätet och landa på ramen och fjädrarna.

Manualer & Specifikationer

Manualer & Specifikationer

Storlek Storlek: Oval 2.4 X 4.0 meter
Finansiering 36 mån Nej
Tgomalista Nej
Pris 16 900 kr

Omdömen

Kundrecensioner (2)

Bästa hoppmattanSkriven av Lars
Betyg
Vi köpte en stor oval Springfree 092 i somras efter att ha hoppat på grannars mattor. Springfree är klart säkrast och skönast att hoppa på. Bästa köpet till gymnastiktokiga dottern! (Skrevs den 2017-09-11)
En studsmatta man inte vill kliva av!Skriven av Titti
Betyg
O92 har en härligt skön och jämn studs och är som skapt för att jag ska kunna koncentrera mig enbart på hoppningen och inte bekymra mig för eventuella olyckor då jag eller barnen faller i olika vinklar.

Jag köpte den ovala modellen för att själv kunna träna upp balansen samt kunna låta min 4-åring få växa upp med en säker och pålitlig studsmatta. Han är lite för lätt nu för att kunna hoppa riktigt högt, men det kommer med ökad vikt. Jag använder hela mattan medans 4-åringen just nu trivs bäst i mitten runt krysset. Och det går alldeles utmärkt för oss att hoppa tillsammans tack vare den ovala formen.

Jag har hoppat på Springfree studsmattor utomlands i många år och väntat på att de ska få en återförsäljare här i Sverige. Har velat ha en själv för jag har sett hur bra motståndskraft både nätet och mattan har mot UV-strålning och värme. Och eftersom jag redan har ett pajat knä kräver jag den högsta säkerheten för att minimera skaderisken för mig själv och barnen som hoppar i den.

Vi, 2 personer, monterade allt på bara 2 timmar utan krångel när vi följt både filmer och skriftliga instruktioner till punkt och pricka.

Förankrad med dubbla markankare för blåsiga Skåne och enkel att flytta med flytthjulen även på en knölig gräsmatta.

Den är redan grannbarnens favorit trots att de alla har egna studsmattor av olika märken och priskategorier...

Vi har nu en "vän" för många år framöver och kan bara lovorda uppfinnaren bakom det gedigna hantverket och påhittigheten i de små men suveräna detaljerna.

I dagsläget finns ingen konkurrent så vill du ha det bästa så köp den direkt utan att tveka. Kostnaden slår du ut på att den håller lång tid ( den äldsta jag testat är 9 år med endast 1 nätbyte). (Skrevs den 2016-08-02)

Hjälp andra att välja, ge ditt omdöme

Du skriver omdöme för : STOR OVAL STUDSMATTA - O92

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Tillbehör

Tillbehör till din Springfree Studsmatta