Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

08-208 550

MEDIUM OVAL STUDSMATTA - O77

Skickas 20180425

Med vår medium ovala studsmatta maximerar du utrymmet i din trädgård. Den är utformad för mindre familjer och ger dig ordentligt med utrymme för hoppning utan att den tar upp hela tomten. Med en mjuk studs och ändlösa aktiviteter för barnen, kan du känna dig trygg med våra säkra studsmattor.
En mjuk & lång studs anpassad för barn & vuxna i alla åldrar.

Du kan även köpa till tgoma, vårt digitalt interaktiva spelsystemet för studsmattor kommer att ge hela familjen en både fysisk och psykisk utmaning och samtidigt öka tiden utomhus. Yngre hoppare kan njuta av flera timmar med roliga aktivitet utomhus, som tex hoppa för att avslöja en rytande dinosaurie, klassiskt djur på en bondgård eller en söt kattunge med vår Whatzat?

Inga fjädrar = mer utrymme för hoppning

Den aktiva hoppytan på vår 2,4 x 3,4 m ovala studsmatta är likvärdig med en 3.0 x 4.0 m oval studsmatta med fjädrar.

Springfree 10 års Garanti.
BYGGD FÖR ATT HåLLA UTE åRET RUNT - GARANTERAT

Vår 10 åriga Garanti täcker varenda centimeter av studsmattan, från ramen, mattan till säkerhetsnätet - Byggd för att hålla i minst 10 år, och användas ute året runt!

Produktspecifikation

Garanti
10 år
Certiferingar EU
CE, EN 71-14, EN 13219:2008
Certiferingar USA
ASTM F2774-09
Certiferingar USA
ASTM F2225-013
Certiferingar USA
ASTM F389-14
Certiferingar AUSTRALIEN
AS4989-2006
Form
Oval
Storlek hoppduk
2.4 x 3.4
Hoppyta
7.3 m2
Totalt utrymme som behövs
4.4 x 5.4 m
Totalvikt (ink skyddsnät)
105.5 kg
Max strukturell belastning
500 kg
Hoppdukens höjd ovanför marken
0.9 m
FlexiNets(Skyddsnätets) höjd ovanför hoppduken
1.8 m
Total höjd
2.7 m
Modell nummer
O77

Status: I lager

15 490 kr

Skickas inom 1-3 dagar. 10 Års Garanti. Världens säkraste Studsmatta Frågor? Ring oss på 08-208 550 eller Chatta .

Egenskaper

Detaljer

SPELA På STUDSMATTAN

tgoma® omvandlar din Springfree till det första digitala & interaktiva spelsystemet. Ta spelen ut och gör dom aktiva!

SÄKRASTE STUDSMATTAN

Vår patenterade design har inte bara förändrat hur studsmattor fungerar men även eliminerat dom områden som orsakar 90% av alla produktrelaterade skador som sker på studsmattor.
Se hur vi gjort världens säkraste studsmatta.

10 åRS GARANTI

Vår studsmatta håller länge, alla delar håller extremt hög kvalitet och har noga testats för att klara våra högt ställda kvalitets krav.
Du kan använda den året runt, den håller!
Se varför Springfree är världens bästa studsmatta.

EN GRYM STUDS

Springfree Trampolin är inte bara extremt säker utan har en studs som överträffar de flesta traditionella, fjäderbaserade studsmattorna. Våra kompositstavar ger en prestanda överlägsen fjädrar och samtidigt en mjuk, lång studs som är skonsam för knän och leder.

TILLBEHÖR TILL DIN STUDSMATTA

Få ut maximalt av din Springfree Trampoline med våra unika tillbehör. Alla våra innovativa tillbehör har blivit designade med säkerhet i fokus, specifikt till din Springfree av vårt dedikerade team av ingenjörer.

Unik Patenterad Design

SÄKER STUDSMATTA

Vi har utvecklat vår unika säkra design från grunden, och du kan känna dig trygg att du eller dina barn kan hoppa säkert, då vi har lyckats göra om konstruktionen så att det inte finns några hårda ytor att skada sig på.

INGA STåLFJÄDRAR

Springfree är helt utan stålfjädrar. Istället använder vi flexibla kompositstavar som är placerade under hoppytan. Vanliga fjäderbaserade studsmattor har spiralfjädrar av metall på vilka man kan klämma och skada sig. Med en Springfree kan du känna dig säker på att du eller dina barn inte kan få några klämskador eller fastnar.

SOFTEDGE MATTA

Kanten på vår Softedge mattan är 30 gånger mer stötabsorberande än vanliga stoppade kantskydd. Kantskyddet på en vanlig fjäderbaserad studsmatta skyddar dåligt mot skador, och förlorar mycket av sin stötdämpning redan efter den första stöten. Det är även den del som har kortast livslängd på en vanlig studsmatta.

DOLD RAM

Ramen på en Springfree är väl placerad under hoppytan där du inte kan landa på den. Ramen på en vanlig fjäderbaserad studsmatta är i nivå med mattan, där den som hoppar kan landa på den, vilket kan det leda till allvarliga skador såsom frakturer, sår och skallskador.

FLEXINET SKYDDSNÄT

Med vår unika design har vi skapat ett helt flexibelt säkerhetsnät som dämpar hoppare och förhindrar fall. Vanliga fjäderbaserade studsmattors skyddsnät har ofta stolpar av stål för att stödja ett styvt nät, vilket gör att den som hoppar kan kollidera med stålstolpen och skada sig, eller glida ner på nätet och landa på ramen och fjädrarna.

Manualer & Specifikationer

Manualer & Specifikationer

Storlek Storlek: Oval 2.4 X 3.4 meter
Finansiering 36 mån Nej
Tgomalista Nej
Pris 15 490 kr

Omdömen

Hjälp andra att välja, ge ditt omdöme

Du skriver omdöme för : MEDIUM OVAL STUDSMATTA - O77

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Tillbehör

Tillbehör till din Springfree Studsmatta