08-208 550

JUMBO KVADRATISK STUDSMATTA - S155

Vår jumbo kvadratiska smarta & säkra studsmatta har en energisk studs för aktiva hoppare och stora familjer. Oavsett om det är små barn som lär sig kordination, tonåringar som övar på sina tricks eller mamma och pappa som kommer i form; den här trampolinen är kul och passar alla medlemmar i familjen!
En mjuk, energisk & lång studs anpassad för hela familjen.

Köp till tgoma vår interaktiva spelplattform, tgoma förvandlar din Springfree studsmatta till den ultimata interaktiva plattformen. Med allt från högenergi spel, pedagogiska spel till konditionstränings program för både barn och vuxna, kommer hela familjen att älska att upptäcka en helt ny dimension av vad en trampolin kan vara!

Inga fjädrar = mer utrymme för hoppning

Den aktiva hoppytan på vår 4.0 x 4.0 m kvadratiska studsmatta är likvärdig med en 4.6 x 4.6 m kvadrisk studsmatta med fjädrar.

Springfree 10 års Garanti.
BYGGD FÖR ATT HÅLLA UTE ÅRET RUNT - GARANTERAT

Vår 10 åriga Garanti täcker varenda centimeter av studsmattan, från ramen, mattan till säkerhetsnätet - Byggd för att hålla i minst 10 år, och användas ute året runt!

Produktspecifikation

Garanti
10 år
Certiferingar EU
CE, EN 71-14, EN 13219:2008
Certiferingar USA
ASTM F2774-09
Certiferingar USA
ASTM F2225-013
Certiferingar USA
ASTM F389-14
Certiferingar AUSTRALIEN
AS4989-2006
Form
Fyrkantig (kvadratisk)
Storlek hoppduk
4.0 x 4.0 m
Hoppyta
14.4 m2
Totalt utrymme som behövs
6.0 x 6.0 m
Totalvikt (ink skyddsnät)
149 kg
Max strukturell belastning
500 kg
Hoppdukens höjd ovanför marken
1 m
FlexiNets(Skyddsnätets) höjd ovanför hoppduken
1.8 m
Total höjd
2.8 m
Modell nummer
S155

Egenskaper

Detaljer

SPELA PÅ STUDSMATTAN

tgoma® omvandlar din Springfree till det första digitala & interaktiva spelsystemet. Ta spelen ut och gör dom aktiva!

SÄKRASTE STUDSMATTAN

Vår patenterade design har inte bara förändrat hur studsmattor fungerar men även eliminerat dom områden som orsakar 90% av alla produktrelaterade skador som sker på studsmattor.
Se hur vi gjort världens säkraste studsmatta.

10 ÅRS GARANTI

Vår studsmatta håller länge, alla delar håller extremt hög kvalitet och har noga testats för att klara våra högt ställda kvalitets krav.
Du kan använda den året runt, den håller!
Se varför Springfree är världens bästa studsmatta.

EN GRYM STUDS

Springfree Trampolin är inte bara extremt säker utan har en studs som överträffar de flesta traditionella, fjäderbaserade studsmattorna. Våra kompositstavar ger en prestanda överlägsen fjädrar och samtidigt en mjuk, lång studs som är skonsam för knän och leder.

TILLBEHÖR TILL DIN STUDSMATTA

Få ut maximalt av din Springfree Trampoline med våra unika tillbehör. Alla våra innovativa tillbehör har blivit designade med säkerhet i fokus, specifikt till din Springfree av vårt dedikerade team av ingenjörer.

Unik Patenterad Design

SÄKER STUDSMATTA

Vi har utvecklat vår unika säkra design från grunden, och du kan känna dig trygg att du eller dina barn kan hoppa säkert, då vi har lyckats göra om konstruktionen så att det inte finns några hårda ytor att skada sig på.

INGA STÅLFJÄDRAR

Springfree är helt utan stålfjädrar. Istället använder vi flexibla kompositstavar som är placerade under hoppytan. Vanliga fjäderbaserade studsmattor har spiralfjädrar av metall på vilka man kan klämma och skada sig. Med en Springfree kan du känna dig säker på att du eller dina barn inte kan få några klämskador eller fastnar.

SOFTEDGE MATTA

Kanten på vår Softedge mattan är 30 gånger mer stötabsorberande än vanliga stoppade kantskydd. Kantskyddet på en vanlig fjäderbaserad studsmatta skyddar dåligt mot skador, och förlorar mycket av sin stötdämpning redan efter den första stöten. Det är även den del som har kortast livslängd på en vanlig studsmatta.

DOLD RAM

Ramen på en Springfree är väl placerad under hoppytan där du inte kan landa på den. Ramen på en vanlig fjäderbaserad studsmatta är i nivå med mattan, där den som hoppar kan landa på den, vilket kan det leda till allvarliga skador såsom frakturer, sår och skallskador.

FLEXINET SKYDDSNÄT

Med vår unika design har vi skapat ett helt flexibelt säkerhetsnät som dämpar hoppare och förhindrar fall. Vanliga fjäderbaserade studsmattors skyddsnät har ofta stolpar av stål för att stödja ett styvt nät, vilket gör att den som hoppar kan kollidera med stålstolpen och skada sig, eller glida ner på nätet och landa på ramen och fjädrarna.

Manualer & Specifikationer

Manualer & Specifikationer

Storlek Storlek: Kvadratisk 4.0 X 4.0 meter
Finansiering 36 mån Delbetala från 517 kr per månad
Tgomalista Kompatibel med
Pris 17 495 kr

Omdömen

Kundrecensioner (6)

Mycket bra och säker studsmattaSkriven av Imke
Betyg
Vi är mycket nöjda med vårt köp i mars-18: barnen använder den flitig och även vår dotter - gymnast i ungdomsåldern - utför avancerade hopp och är mycket nöjd med kvalitén.
Det går utmärkt som vuxen att använda den, med hänsyn till sina egna förmågor förstås.
Välinvesterade pengar - både då den används mycket pga bra studs som ger stor glädje och ffa utav säkerhetsaspekten.

Det tog lite längre tid att bygga upp den, men nu står den fint och behövs uppenbarligen inte tas in under vintern - också en fördel i jmfr med andra studsmattor. (Skrevs den 2018-09-26)
KvalitéSkriven av Karen Larsson
Betyg
Rejäl, mycket plats, mjukt och bra studs, säker och gedigen studmatta. (Skrevs den 2018-04-25)
Vårt bästa köpSkriven av Anna
Betyg
Vi köpte vår Springfree S155 förra året och den har stått ute under hela vintern. Måste säga att det är en otrolig kvalitet och så säkra! Så glad att vi köpte en Springfree (Skrevs den 2018-03-18)
En helt överlägsen studsmattaSkriven av Ivan
Betyg
Vi har nu haft vår studsmatta i 18 månader utan några som helst problem. Vi tog in den under vintern och vi har monterat och demonterat ställningen när vi flyttade. Allt är helt och fint trots mycket intensiv användning. Det går utmärkt att göra mer avancerade hopp.

Det enda som möjligtvis kan vara en utmaning är att grannbarnen vill hoppa hela tiden. (Skrevs den 2017-08-30)
Great productSkriven av Dirk
Betyg
Our kids love the new trampoline. It took a bit more than two hours to put it up, but follow the instructions closely. Great quality, a lot better than with other brands. And the trampoline it really safe. (Skrevs den 2017-04-09)
KvalitéSkriven av Sauro Mastio
Betyg
En studsmatta av högsta kvalité och med en överlägsen säkerhet. Monteringen var väldigt enkel med överskådliga ritningar och välgjorda monteringsvideor. (Skrevs den 2016-08-05)

Hjälp andra att välja, ge ditt omdöme

Du skriver omdöme för : JUMBO KVADRATISK STUDSMATTA - S155

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Tillbehör

Tillbehör till din Springfree Studsmatta